Flishuggere

Vi har et stærkt udvalg af gode og pålidelige flishuggere til en yderst konkurrencedygtig pris. For os er det nemlig vigtigt at kunne levere et stærkt produkt til den helt almindelige skovejer, landmand og alt derimellem, som ikke har en pengepung proppet med penge. Derfor er vi intet mindre end stolte over at kunne levere et produkt fra Kina, som holder hver evigt eneste gang, til en meget lav pris. Indtil videre har vi 6 flishuggere, som du kan se herunder. Husk, hvis du har det mindste spørgsmål, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager telefonen med glæde!

Hør Rasmus forklare om Benetts flishuggere

Se vores maskiner her

Flishugger BX42

Egenvægt 288 kg
Kapacitet 4″ (100 mm)
3 punkts PTO montering

Flishugger BX72

Egenvægt 555 kg
Kapacitet 7″ (175 mm)
3 punkts PTO montering

Flishugger DH 40

Egenvægt 720 kg
Kapacitet 8″ (200 mm)
40 hestes dieselmotor

Kun 39.500,- ex. moms

Ring til os for at høre mere

Se flere af vores flishugger maskiner

Egenvægt 386 kg
Kapacitet 5″ (125 mm)
3 punkts PTO montering

Egenvægt 500 kg
Kapacitet 6″ (150 mm)
3 punkts PTO montering

Egenvægt 750 kg
Kapacitet 10″ (200 mm)
3 punkts PTO montering

Vi hjælper dig uanset behov

Fandt du ikke, hvad du søgte? Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. På den måde kan vi finde frem til lige præcis dét, som du står og mangler. For os betyder det nemlig alt, at vi kan hjælpe vores kunder videre i deres færden uanset baggrund og behov. Vi har nemlig en pålidelig kontaktperson nede i Kina, som netop hjælper os med vores maskiner. Derfor kan vi måske finde frem til noget, som passer helt perfekt til dig. Dog har vi specielt udvalgt ovenstående 6 produkter, da vi har testet dem på alle mulige parametre. Resultatet blev nogle kvalitetsmaskiner til en yderst god pris. Læs mere om vores flishugger maskiner overordnet her.

Har du andre mere specifikke behov?

Vi prøver at gøre vores bedste hver dag, hvorfor vi har optimeret vores hjemmeside. Derfor har vi sparet sælgere, showroom og andre høje udgifter væk. Resultatet er, at du får en god pris og nogle kvalitetsprodukter. Har du behov for en flishugger til en traktor, kan du læse mere om det her. Dog kan det være, dit behov er lidt anderledes, hvorfor du søger en flishugger med benzin, som du også kan læse meget mere om her på vores side.