Flishugger til traktor til salg

Vi har et skarpt udvalg af nogle yderst gode flishugger for traktor her hos os. Vores udvalg er specielt udvalgt, så det passer lige præcis til de behov vores kunder har. Derfor skal du ikke søge igennem 30 forskellige maskiner. I stedet kan du vælge mellem nogle traktordrevet flishugger, som vi nøje har udvalgt og testet for dig. Netop det at teste betyder meget for os. Vi står inde 100% for alle vores maskiner, hvilket er din forsikring om, at du får et kvalitetsprodukt. Derudover er den personlige kontakt vigtig for os. Derfor er vi ikke længere væk end et telefonopkald eller en mail.

Billede af vores BX52 flishugger til traktor
Billede af vores BX52 model

Billig flishugger til traktor

For os er billig ikke det samme som dårlig. Tværtimod! Vi har nemlig sikret dig, at du får en kvalitetsmaskine til én af markedets laveste priser. Nu tænker du måske: 

Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre?

Svaret er faktisk ret ligetil. Vi samarbejder nemlig med nogle dygtige leverandører fra Kina, som sikrer højkvalitetsmaskiner til en ekstra skarp pris. Yderligere er det vigtigt for os at understrege, at vi driver det her som en sidebeskæftigelse, hvorfor vi har skåret alle udgifter til kontorfolk, sælgere og store lokaler til at fremvise produkterne. Derudover har vi allerede mange tilfredse kunder, som har fået en god flishugger til en lille traktor såvel som til større traktorer.  Sagt på en anden måde for du altså kvalitetsprodukter til en ekstra god pris. Husk, du altid kan ringe til os på: +45 23932323

Hvad er prisen på en flishugger til traktor?

Nu spørger du måske, hvad prisen på vores flishuggere er? Det kan vi ret hurtigt svare på. Prisen på vores flishuggere ligger fra 12.900 til 30.000,- ex. Moms. Du kan måske allerede gætte, at det betyder, vi har udvalgt maskiner, som passer til forskellige behov. Vores erfaring fra tidligere kunder er nemlig, at det er langt det bedste. Du kan se alle vores flishuggere og priser her.  

Et billede af vores Benett BX42 Flishugger til traktor

Flishugger til traktor brugt

Vi går meget ind for at tænke genbrug ind i vores virksomhed. Dog kan det netop som erhverv være svært at videresælge et brugt produkt, da man aldrig kan være helt sikker, om kvaliteten stemmer overens med det, vi gerne vil stå inde for. På den anden side kan vi godt forstå, du vil købe brugt, da man ofte kan spare en del penge. Vores argument er dog, at vores maskiner er så billige, at det ikke kan betale sig for dig at købe brugt, hvis man kigger isoleret set på prisen. Priserne på vores maskiner er nemlig så lave i forvejen, at du ikke sparer noget ved at købe en flishugger til traktor brukt.