Flishugger med benzin

Vores erfaring er desværre, at benzin stadig fungerer bedst. En elektrisk flishugger kan helt sikkert også noget, men batteriteknologien mangler stadig noget i forhold til kapacitet. Dog ved vi, at benzin sikrer stabilitet på en anden måde end det el kan. Derfor anbefaler vi stadigvæk en flishugger benzindrevet, da den er mere pålidelig og kan holde i længere tid på forskellige parametrer.

Flishugger med benzin fra Benett BX42

Har du brug for en flishugger med egen motor?

Dit liv bliver bare lettere, og du er sikret en stærk motorydelse samt pålidelighed. Vi har udvalgt forskellige flishugger med benzinmotor så de dækker lige præcis dit behov. Derfor kan du vælge alt efter den situationer, du står i. For os betyder det nemlig, at alle vores produkter kan bruges. Derudover har vi testet alle de forskellige maskiner, så vi ved, at kvaliteten er noget, vi kan stå inde for. Det er din forsikring om, at du får en god flishugger med motor. Slutteligt er det vigtigt for os at sige, at vi jo ikke er længere væk end et opkald eller en mail. Vi har et uformelt forhold til vores kunder, hvorfor vi tager telefonen med et smil, når du ringer til os. Udover benzin har vi også nogle andre muligheder for eksempel tilkoble til dig egen traktor, men det kan du se meget mere om på oversigten over vores maskiner her.

Er en flishugger hydraulisk?

Vores benzindrevne maskiner kobler du ikke til en traktor, hvilket sikrer dig fleksibilitet. Her kan du nemlig transportere via ATV eller din egen bil. Dog har vi andre maskiner, som derimod kan kobles til en traktor. Her kan du nemlig selv styre mere på maskinen, når du har en hydraulisk flishugger koblet til din traktor. Du kobler den nemlig på din traktors hydraulik, og så er du egentlig i gang. Derudover kan du for eksempel selv styre tempoet på valserne i indslusningen, hvilket gør arbejdet en del nemmere og mere effektivt. Sagt på en anden måde har vi nogle forskellige løsninger, som passer til dit behov. Kontakt os her så finder vi frem til lige præcis dit behov.  

Billede af en BX52 flishugger med benzin tæt på
Billede af vores BX52

Søger du en brugt flishugger med benzinmotor?

Så er du nødvendigvis ikke kommet til det rette sted, men vi vil stadigvæk gerne have lov til at sige noget: En brugt flishugger kan være et rigtig fint valg, men det er svært for os som virksomhed at sælge brugte flishuggere. Primært fordi vi ikke 100% kan vide om vi kan stå inde for maskinens kvalitet. Omvendt er genbrug vigtigt for vores samfund, da vi ikke kan blive ved med at forbruge. Yderligere er prisen ofte lavere ved brugte ting, men det er netop her, vi kommer ind. Kigger du udelukkende isoleret set efter prisen, så kan vi altså være med selvom, du køber vores maskiner fra ny. Vores priser er nemlig så lave, at vi kan konkurrere med en flishugger benzin brugt. Grunden til det er, at vi har fundet nogle kvalitetsmaskiner, hvor vi har presset prisen helt ned uden at gå på kompromis med prisen. Se for eksempel vores video om BX42 her